Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Привіт всім! Прочитав і як би мовити "Офігел",оце Санта Барбара)))

Опубликовано

А нє блядь шоб "декого" відразу послухати шо там в корні підараси сидять?! Так нє, треба шоб самому під сраку дали а тоді кіпіш починають. 

Ваня, + на видалення я давав і при ВАС, і при тому як "уходили" Женю з Кузькою, і перший і другий раз мене проігнорували, і я залишався. Залишався тому що надіявся що клуб ще виздоровіє. Ніхто з тих що були і є там, не дасть збрехати що я не впускав можливості попити кров з адміністрації при будь якій відповідній можливості. Не раз нагадував і Львівських і Женю з Кузькою і політику при нагоді... Думав що щось зміню, але мені давали договорити, а потім підчищали. Дали під сраку, і слава Богу, а то ще би там очко рвав щоб щось комусь доказати.  Кіпіш я не починав, я так само показав як я звідти пішов, як і ти колись на УОК.

Опубликовано (изменено)

Корабель большой,правда зовут его Титанік

Изменено пользователем Walun
  • 1 месяц спустя...
Опубликовано

Открыл тему Сталинизм КГБ.- андерсона- закрыли за 5 мин

зря тоді попустили тєму по поводу без політіки.. коли западяни кіпіш устроїли.. а тепер таку х..ню побачили.. як тіпа без політіки, а по факту ї..бучі сєпари і д..байоби рулять клубом. а вобшє то пох.... за....бало слухати заумні фрази де немає допомоги а тільки мірання причандалами.. тіпа я краще знаю, ви всі тупі!!!Ехххх...а двіжуха з продажою всяких клубних причандал.. то вашє окрема тєма..

Опубликовано

зря тоді попустили тєму по поводу без політіки.. коли западяни кіпіш устроїли.. а тепер таку х..ню побачили.. як тіпа без політіки, а по факту ї..бучі сєпари і д..байоби рулять клубом. а вобшє то пох.... за....бало слухати заумні фрази де немає допомоги а тільки мірання причандалами.. тіпа я краще знаю, ви всі тупі!!!Ехххх...а двіжуха з продажою всяких клубних причандал.. то вашє окрема тєма..

Забий.

Опубликовано

Забий.

а шо не видно як я на Омега клубі :rofl:  :rofl:  :rofl:  :rofl: .. вже забив як пів року))

Опубликовано

ЗабЫвака, Ярик, у меня все еще лежат твои плюшки. Вот только кнопки стеклоподъемников найти не могу :fool:

Шо мне с этим делать: кнопки, которые Стрекоза передал + ручка поворотников, а так же ручка стеклоочистителя, простая?

Опубликовано

ЗабЫвака, Ярик, у меня все еще лежат твои плюшки. Вот только кнопки стеклоподъемников найти не могу :fool:

Шо мне с этим делать: кнопки, которые Стрекоза передал + ручка поворотников, а так же ручка стеклоочистителя, простая?

пока атбой :unknw: .. мафинка лишається єсі шо то наберу... фінанси ща поют романси жостко :sorry:

• 3 недели спустя...
  • Админ
Опубликовано

Сегодня в 15.31 заканчивается мой срок бана... Надо будет посетить приемную на оок) хотя думаю меня не разбанят

Опубликовано

Сегодня в 15.31 заканчивается мой срок бана... Надо будет посетить приемную на оок) хотя думаю меня не разбанят

а тебе оно нада ?? хотя зайти в приемную  :rofl:

Опубликовано

Хотел... Год прошел... Но так и не открыли...

Слышал поздравляли тебя там активно, напоминали про твою амнистию, может администрация забыли..?

Можно было бы поднять там кипешь, тем кто там еще активен. (по теме амнистии)

• Админ
Опубликовано

Оно автоматом должно было убраться. Я как бы тут проделывал эксперементы. Там тупо вручную добавили в юзер бан

• 2 недели спустя...
Опубликовано

Бля як тебе жаалко - це піздєц! А Єво тебе просив заступатись? )))

Опубликовано

Бачу,що пропустив багато цікавого і до деяких людей,які розчарували своєю пасивністю в 2014 році під час відомої бучі на омега клубі,таки прийшло прозріння.Краще пізно,ніж ніколи

Опубликовано

Бачу,що пропустив багато цікавого і до деяких людей,які розчарували своєю пасивністю в 2014 році під час відомої бучі на омега клубі,таки прийшло прозріння.Краще пізно,ніж ніколи

А до деяких щоб дійшло, тре утюг... ну то шо зробиш....

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

• Последние посетители   0 пользователей онлайн

• Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу
  • Создать...