mariass772 Опубликовано 14 сентября Поделиться Опубликовано 14 сентября Всім привіт! Рік тому, я придбала нову кавомашину. Все було добре, але в останній час вона дивно поводить себе. Може перестати працювати під час заварювання кави, з'явились дивні звуки.. І як завжди, це сталося тоді, коли гарантія закінчилась.. До якого сервісного центру в Києві можна звернутися для ремонту кавомашини? Який порадите? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
nasvaytarasov Опубликовано 14 сентября Поделиться Опубликовано 14 сентября Добрий день. В мене теж часто буває таке, що прилади виходять з ладу саме тоді, коли гарантія закінчилась)) Що стосовно кавомашини, то причини можуть бути різні, я в цьому не експерт. А от підказати де найкращий ремонт кавових машин у Києві - можу! Я би радив Вам звернутися до сервіс-кофіок. Це спеціалізований сервісний центр, який надає професійні послуги з ремонту та обслуговування кавових машин різних марок і моделей. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
andryyypetrooov Опубликовано 14 сентября Поделиться Опубликовано 14 сентября В Києві існують численні сервіси, які готові взяти на себе цю відповідальність і відновити роботу вашого кофе-екіпажу. Тому обирайте той, який підходить вам по ціні та має хороші відгуки Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.