andelinaaaanka Опубликовано 18 марта Поделиться Опубликовано 18 марта ніколи не думав що знайти паркан так сладно. Я був впевнений що зможу його замовити за день, але вже три дні тільки то і роблю що продивляюся сайти з парканами та не знаю що обрати. Можливо ви щось порадите зі свого досвіду? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
IgorSikit Опубликовано 18 марта Поделиться Опубликовано 18 марта хотів я теж купити паркан , але це виявиллося занадто дорого . Як щось знайдете по доступній ціні то скиньте й мені ) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
andor Опубликовано 18 марта Поделиться Опубликовано 18 марта ахахахаххх , приєднаюся до вашого дружнього колективу щоб чекати поки хтось порадить нам де купити паркан дісно болюча тема . Я з також проблемою зайшов сюди. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Afina Опубликовано 18 марта Поделиться Опубликовано 18 марта як добре що я сюди зайшла ) ви чекали на мене скоріш за все аххахахахахх. Навіть не знала що зараз так багато людей купують паркани. Але зі свого досвіду можу сказати що можна купити паркан доволі вигідно в Україні . Я купувала жалюзі паркан на сайті що має великий вибір якісних товарів. Кожен з вас знайдете там для себе паркан для вашої будівлі Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты Поделиться
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.